onsdag den 24. november 2010

MySpace Codes


 til vores blog...

Ja, den ser endnu ikke ud af meget, men det håber vi, at kunne lave om på, den næste tid.
Vores første projekter bliver at få fotograferet og uploadet alle de mange mange projekter, vi allerede har færdiggjort gennem tiden, samt beskrivelser af dem, vi kan. Desuden falder der jo nok en skabelon eller en opskrift af i ny og næ... Hvem ved?
MySpace Codes

Og så er det jo ingen hemmelighed, at julemåneden er lige om hjørnet. I den forbindelse kan vi afsløre, at der kommer mange nye projekter på bordet, som der måske kan løftes sløret på, men selvfølgelig må I vente med de færdige resultater og beskrivelser til efter 24. december.

MySpace Codes
Lige nu er det faktisk min kære papfar - autolakeren - der laver de mest kreative projekter i mit liv. Efter ikke mindre end 2 pakerings-uheld (vi var parkeret, skadesvolderen var ikke) indenfor 14 dage, kan vores forholdsvis nye bil se frem til en god gang lak.

Vores lånebil er en Hyundai... En billig bil med en stor motor... Ikke godt for mors indbyggede racergen. Noget plastisk interiør - men hold op, den kan komme ud af klappen og sikke et stort bagagerum... Nu får vi at se, om barnevognen også kan være der på fredag...

Ungerne skal i gang med julegaver til bedsteforældrene, men jeg kan af gode grunde ikke afsløre ret meget her... Det bliver dog kreativt... Noget med noget maling... MySpace Codes Og jeg sidder og leger lidt med nogle perler...

I skal da lige se, hvad Guldklumpen omtalte som "se mor, det brænder" - dagens solnedgang (desværre taget fra mobilen)

1 kommentar:

  1. Jah ja... det kan du jo sagtens sige... at det var andres skyld og ikke din, at din bil nu skal omlakeres :p

    SvarSlet