fredag den 26. november 2010

Shopping & Forældrekaffe i Børnehaven

Helbredet er endnu ikke i top, men en tur gennem Nettos julehylder kan godt kurere lidt! Jeg fik fat i denne her fantastiske bog
og til den netto nette sum af bare 49 kr. Den er fuld af lækre ideer. Her en variation af en juleklassiker:
Mange gode opskrifter til konfektskålen, julemiddagen og julefrokosten, samt de fineste borde og fuglene skal jo heller ikke lide nød i den kolde tid. Lidt julepynt af stofresterne? Og hvad bruger du æggeskallerne til?

Tilbage i Netto blev det også til lidt hobbymaterialer til hhv. 10 og 15 kr., og den chance skal man jo ikke lade forspilde:

Og sidst, men ikke mindst, verdens absolut flotteste gavepapir (kameraet yder det absolut ikke retfærdighed. Med blitz bliver farven korrekt, men alt for meget genskær - uden blitz bliver farven nærmest gråblå, selvom den er klar turkis):
Hjemme igen gik jeg så småt i gang med at pakke pigernes pakkekalendergaver ind. Margit har givet pigerne hver en skuffe-pakkekalender, hvor man selv kan fylde små ting i skufferne (også lidt økologisk, da man slipper for en del gavepapir) - de få større gaver kommer i gavepapir og bliver hængt på på deres respektive broderede pakkekalendre. Nu mangler jeg kun 3 små pakker til Solstrålen, samt æsken mormor har fremskaffet!

Forældrekaffe i Guldklumpens Børnehave bød på Gløgg og æbleskiver, samt børnenes egne juledekorationer. Børnehaven fremskaffede naturmaterialer og ler, vi medbragte selv lys og bånd. Guldklumpen bestilte et rødt lys og gult bånd - ikke at forveksle med guld... Hvor finder man gult bånd i præ-december???

Sæsones første sne lægger sig som et koldt, hvidt tæppe derude bag ruden. Her er det stadig blødt og fluffy, men i Odense skulle der være over 25 cm, så nu får vi at se, hvor meget julemarked det bliver til i morgen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar